Vanaf 5 november 2014 te koop!

SCHADUWWEDUWE

Vanaf 5 november 2014 is SCHADUWWEDUWE te koop in alle boekhandels en internetboekhandels. ISBN; 978-90-8660-262-9

SCHADUWWEDUWE is de 7e roman van Angelique van Dongen. In het kort waar deze prachtige roman over gaat;

Iris, 35 jaar, heeft haar eigen bedrijf als Edelsmid in hartje Den Bosch. De drang naar vrijheid en zelfstandigheid heeft haar hele leven een belangrijke rol gespeeld. Ze denkt dan ook dat het de reden is waarom haar relaties nooit langer standhouden dan een paar maanden. Tot ze in haar winkel Marcel ontmoet. Marcel is als patholoog anatoom verbonden aan het Nederlands Forensisch Instituut in Den Haag. Tijdens zijn bezoek aan haar winkel slaat bij beiden de vonk over. Waar haar relaties normaal na een paar maanden uit verveling of de drang naar vrijheid weer over gaan, lijkt deze relatie op alle fronten anders te zijn. Passie, geluk in hoofdletters en verliefd tot over haar oren, Iris krijgt er geen genoeg van. Er zit echter ook een enorme keerzijde aan haar geluk. Marcel is getrouwd en heeft twee dochters. Waar ze vroeger anderen veroordeelden over vreemdgaan, stapt ze er nu met volle overtuiging zelf in. Het huwelijk van Marcel is slecht, maar hij durft de stap niet te nemen om te gaan scheiden vanwege de labiele persoonlijkheid die zijn vrouw Lisette heeft. Iris weet dit. Dit  brengt naast al het geluk van de wereld ook schaduwkanten met zich mee. Onzekerheid, angst, uitzichtloosheid, besluiteloosheid, emoties die ze niet in bedwang hebben. Tot Marcel op een avond niet verschijnt op hun afspraak en ze geen contact met hem kan krijgen. Haar ergste nachtmerrie wordt waarheid. Samen met haar vriendinnen Maartje en Sarah start Iris een zoektocht om uit de wirwar van emoties te komen.

LAATSTE NIEUWS

5. nov, 2014

Lian 01.01.2015 19:55

eindelijk is je zevende boek "Schaduwweduwe" uitgebracht. Ik heb het bijna uit, geweldig, ik zit weer helemaal in het verhaal. Knap hoe jij schrijft!! Dikke kus

miep 24.10.2014 22:31

Hallo Angelique, ik ben zo benieuwd, naar je zevende boek alweer, Schaduwweduwe. Ik ga het volgende week bestellen want het is zo 5 november.
Gefeliciteerd!!

Monique Snoeren 20.10.2014 19:51

wauw, de 7e alweer, supergoed joh!

Hopelijk is deze net zo goed als de andere 6............

Gefeliciteerd hoor !

Groetjes Monique

Nieuwe reacties

14.06 | 14:50

Net het boek uit van Angelique van Vage angst. Bijna in 1 keer u...

18.06 | 11:53

je vijftiende boek is uitgegeven, kijk er weer naar uit om het te lez...

28.04 | 15:55

Heerlijke boeken, ontspannen en eigentijds. Zo kom ik de corona tijd binne...

01.04 | 18:31

Proficiat Angelique, fijn datje weer genomineerd bent, iedereen is trots ...